Telefon
WhatsApp
Bir Çinli marka daha geldi
Haber Yazı Detay İçi Reklam Alanı 300x250

Türkiye otomobil pazarında satılan Çinli markaların sayısı artıyor. Bugün itibariyle Türkiye otomobil pazarında Seres, Skywell, MG, Chery, Leapmotor, Voyah, Hongqi, DFSK ve BYD olmak üzere dokuz Çinli marka satılıyor.

Son olarak Çinli Hozon Neta, Gürses Grup çatısı altındaki GRS Automobility distribütörlüğüyle Türkiye’ye giriş yaptı. Böylece Çinli otoların sayısı 10’a çıktı.

Hozon Neta’nın ilk etapta kompakt SUV modeli olan ve tamamen yeni bir elektrikli araç platformu üzerinde inşa edilen Neta U aralıkta yollara çıkacak.

Yıllık 150 bin adet elektrikli araç satışıyla GRS Automobilty, dünyadaki elektrikli araç üreticileri arasında ilk 10’da yer alan Neta’nın yanı sıra Hollandalı Carver ile mikromobilite dünyasına iddialı bir giriş yapıyor.

Neta ve Carver’a ilişkin görüş ve hedeflerini paylaşan GRS Automobility Genel Müdürü Vedat Uygun, 2030’da Türkiye’deki mobilite şirketleri arasında ilk üçte yer almayı hedeflediklerini söyledi. Uygun, şunları söyledi:

“Mobilite kavramını uçtan uca yenilikçi çözümlerle yeniden ele almayı, ülkemiz otomotiv pazarını geliştirerek daha dinamik bir hale getirmeyi, bu sayede katma değer sağlamayı ve dönüştürmeyi hedefliyoruz. Hozon Neta ve Carver markaları oluşturacağımız değer zincirindeki yeni iki halka olacak. Pazara giriş yapan birçok yeni markanın aksine satış adetlerinden ziyade kullanıcıların sevdiği markaları temsil etme motivasyonu üzerinde duruyoruz. Aidiyet duygusu yaratmak ve tüketicileri mutlu etmek, her alanda yanlarında olmak bizler için pazar payından, satış adetlerinden çok daha kıymetli.”

Mercedes

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Sidebar En Üst 300 x 250 Reklam Alanı

Reklam

Sidebar Orta Kısım 300 x 250 Reklam Alanı

Anket