Telefon
WhatsApp
Citroen Ami Araziye Çıkıyor!

Citroën My Ami Buggy Concept, hayat koşuşturmasından fırsat bulunan değerli zamanın keyfini sürmek için tasarlanan son derece özgün bir ulaşım aracı olarak ön plana çıkıyor. Citroën My Ami Buggy Concept, yollarda özgürce hareket etmek isteyen macera ruhlu kullanıcılara hitap ediyor. Konsept, sahil kenarı veya doğada hayatı kolaylaştıran pratik bir eğlence aracı olması için tasarlandı. Panoramik tavanı aydınlık ve ferah bir iç mekan sağlarken, kapıların olmaması havadar bir kabin sunuyor. Elektrikli güç aktarım sistemi ise sessiz ve emisyonsuz sürüş ile çevreci bir duruş ortaya koyuyor. 

Engel tanımayan maceracı

Derin dişli geniş tekerlekleri üzerinde yükselen My Ami Buggy, ön ve arka koruma demirleri, jant kapakları, far ızgaraları, tamponları ve koruyucu çerçeveleriyle maceracı bir duruş sergiliyor. Yeniden şekillendirilen çamurluk ağızları ve kapıların alt kısmında silindir şeklindeki korumalarla görünüm daha da güçleniyor. Tavandaki port bagaj ve stepne konseptin maceracı ruhunu vurguluyor. Tüm bu dekoratif öğeler siyah renk olarak uygulanıyor. Öndeki LED ışık şeridi, gece veya sisli kullanımları kolaylaştıran maceracı bir dokunuş sağlıyor. LED şeridin yaydığı ışık kadar portatif hoparlörden gelen ses de kamp atmosferini destekliyor. Kapılar yerini kötü havalarda ek koruma için kapatılabilen şeffaf su geçirmeyen kanvas panellere bırakıyor. Kanvas paneller, yolcu bölmesini kapatmak için fermuarlarla donatılmış. Bu pratik koruyucu perdeler çıkarılabiliyor, rulo şekilde sarılabiliyor ve özel saklama torbalarında koltukların arkasında saklanabiliyor. 

Pratik, işlevsel ve ergonomik

My Ami Buggy Concept'in iç mekanı; koltuklar, eşya saklama alanı ve bagaj alanı olmak üzere üç bölümde tasarlandı. Standart Ami’nin koltuk minderlerinde 35 mm olarak kullanılan dolgu köpüğü, My Ami Buggy Concept’te yerini 70 mm’lik dolgu köpüğüyle Advanced Comfort® koltuk minderlerine bırakıyor. Hafızalı köpük teknolojisi koltukların hafif ve yumuşak olmasını sağlıyor. Minderler koltuktan kolaylıkla sökülebiliyor, değiştirilebiliyor ve yıkanabiliyor. Şamandıra tasarımından esinlenen minder tasarımları, plaj aksesuarlarına atıfta bulunan iki deniz kabuğunun üst üste bindirilmesinden oluşuyor. Depolama alanları pratik ve taşınabilirken, her birinin kendi işlevi bulunuyor ve kullanım amacına göre kolayca sökülebiliyorlar. Bardak veya şişe tutucu, ön konsolda veya My Ami çanta tutucusunun olduğu yerde bulunuyor. Ami için geliştirilen akıllı telefon kelepçesi, My Ami Buggy Concept’te, telefonu sabitlemek için bir sıkma çarkı bulunan silindir şeklinde bir tutucu olarak kullanıma sunuluyor. Portatif hoparlörü direksiyon simidinin arkasındaki yuvarlak yuvaya sabitlemek için yeni bir konik destek tasarlandı. 3D baskı ile bu aksesuarların her biri sıfırdan tasarlandı ve aynı yöntemle talep üzerine yeniden üretilebiliyorlar.

Mercedes

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Sidebar En Üst 300 x 250 Reklam Alanı

Reklam

Toyota C-HR

Anket