Telefon
WhatsApp
Citroen C4 Türkiye'de, Elektrikli eC4 Ekim'de Geliyor!

Yeni C4, Citroen için yeni bir kimliği temsil ediyor. Özünde yerden yüksek bir hatchback olan yeni model, aeroinamik akıcı hatları, LED farları ve stopları ile farklılaşıyor. İç mekan ise yüksek teknoloji barındıran donanımları, konforu ve modern yüzü ile öne çıkıyor.
C4 %100 elektrikli, benzinli ve dizel motor seçenekleri sunan bir model. Elektrikli versiyon 136 bg güç üretiyor ve 350 km menzile sahip. Benzinli dizel modellerin güçleri ise 100 bg ile 155 bg arasında değişiyor. Donanım seçenekleri ise Feel, Feel Bold, Shine, Shine Bold olarak sıralanıyor.


UÇAN HALI KONFORU
Citroen Advanced Comfort programı sayesinde C4 üst düzey konfor sunma iddiasını sürdürüyor. Citroen’in pnömatik süspansiyon sistemleri ile uzun yıllardır sürdürdüğü konfor iddiası C4’te de devam ediyor. Progressive Hydraulic Cushions adı verilen kademeli amortisör yapısı ve Advanced Comfort adı verilen koltuklar bütün halinde iç mekanda uçan halı hissiyle üst düzey konfor sunma iddiasında. Konsolda ve iç döşemelerde kullanılan kaplamalar kalite hissini artırıyor. 10 inçlik orta konsol ekranı aracın sistemlerinin yönetim merkezini oluşturuyor. Küçük vites seçicisi de orta konsolun sadeliğine sadelik katıyor. Sürüş modları da değiştirilebiliyor: Eco, Normal ve Sport.


DÜNYADA BİR İLK: TABLET TUTUCU
Öte yandan geniş iç mekanda özellikle arka kısımda segmentinin en iyi diz mesafesini sunuyor. Konsolda konsol çekmecesi, smart pad iPad tutucu ve mobil telefon desteği gibi kullanışlı oyuncaklar dikkat çekici. C4’te şerit takipten kör noktaya, adaptif hız sabitleyiciden yarı otonom sürüşe kadar toplamda 20 sürücü destek asistanı görev yapıyor. Ayrıca 6 adet bağlanabilirlik özelliği sunan sistem bulunuyor.

Mercedes

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Sidebar En Üst 300 x 250 Reklam Alanı

Reklam

Toyota C-HR

Anket