Telefon
WhatsApp
Elektrikli Yeni Renault Megane'ı Doğan Kabak İle Birlikte İnceledik!

Son dönemde akaryakıt fiyatlarına neredeyse her gün gelen zamların ardından, tüketicilerin elektrikli otomobillere olan ilgisi arttı. Türkiye'de olduğu gibi dünyada da elektrikli otomobillere olan ilginin artmasına paralel olarak neredeyse her ay yeni bir elektrikli modelini tanıtan üreticiler, hızlı dönüşüme cevap verebilmeyi hedefliyor. 

DOĞAN KABAK İLE RENAULT MEGANE ELECTRIC'İ İNCELEDİK! İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLA!!!

Renault'un ZOE ile başlattığı elektrikli otomobil atağının son temsilcisi olmaya hazırlanan Megane Electric de sektörde yaşanacak bu köklü dönüşümün en iddialı oyuncularından biri olmayı hedefliyor. Daha önce Danimarka’da inceledigimiz ve Türkiye’deki tek incelemesini ilk kez yayınladığımız Renault Megane’ı bu sefer Fransa’da Doğan Kabak ile yeniden inceledik. Türkiye’de merakla beklenen ve elektrikli otomobillere olan ilgiyi artıracak en önemli modellerden biri olması beklenen Renault Megane Electric’i siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz!

ÇARPIŞMA TESTİNDEN 5 YILDIZ ALDI

Yeni Megane E-Tech %100 Elektrikli, 2022 test protokolü ile EuroNCAP'ten 5 yıldız aldı. Yeni Megane E-Tech %100 Elektrikli, toplam 7 hava yastığı ile donatılan son derece güvenli gövdesiyle yetişkin yolcu korumasında %85, çocuk yolcu korumasında %88 ve korunmasız yol kullanıcıları için %65 puan elde ederken, güvenlik yardımcıları için %79 puan aldı.

Mercedes

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

300x250

Reklam

Toyota C-HR

Anket