Telefon
WhatsApp
Ford Transit Custom ve Tourneo Custom yenilendi
Haber Yazı Detay İçi Reklam Alanı 300x250

Türkiye’de üretilen elektrikli araçlar, ticaret dünyasında voltajı yükseltiyor. Ford’un ticari araç üretim merkezi Ford Otosan, Transit’ten sonra Transit Custom ve Tourneo Custom’ın da plug-in hibrit ve elektrikli versiyonlarını üretmeye başladı. 

Yeni nesil Transit Custom ve Tourneo Custom, Ford Otosan’ın sürdürülebilir ve dijital verimlilik uygulamalarıyla baştan sona yeniden tasarladığı Yeniköy Fabrikası’nda hattan indirdiği ilk araç oldu. Fabrikanın resmi açılış töreni önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

Yeni nesil Transit Custom ve Tourneo Custom, Avrupa genelinde satışa sunulmaya hazırlanıyor. Transit Custom ve Tourneo Custom için 2023’ün dördüncü çeyreğinde teslim edilmek üzere sipariş alınmaya başlandı. Tamamen elektrikli E-Transit Custom için ise önümüzdeki dönemlerde teslim edilmek üzere sipariş alınmaya başlanacak.

Custom araçları136 bg, 150 bg veya 170 bg güç üreten önceki modele göre yüzde 6 iyileştirilen yeni nesil EcoBlue dizel motorlarla satın alınabiliyor. Ayrıca 2.5 lt benzinli 232 bg maksimum güç üreten plug in hibrit versiyonu var. Bu araçta bulunan 11.8 kWh batarya paketi ile 56 km saf elektrikle sürüş yapılabiliyor.

Elektrikli versiyon ise 325 km'ye kadar sürüş menzili sağlayan 64 kWh batarya ve 160 kWh elektrikli motor ile satın alınabiliyor.

Mercedes

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Sidebar En Üst 300 x 250 Reklam Alanı

Reklam

Sidebar Orta Kısım 300 x 250 Reklam Alanı

Anket