Telefon
WhatsApp
Geleceğini Türk’e Emanet Etti

Yaklaşık 16 yıldır Toyota Avrupa’da çalışan Ahmet Karaman, Ar-Ge Başkan Yardımcılığı’na atandı. Karaman, 1 Ocak 2022 itibariyle yeni görevine başlayacak. Karaman, daha önce Ar-Ge merkezinde Proje Direktörü olarak çalışıyordu. Toyota’nın birçok modelinin yenileme projelerini yürütüyordu. Belçika’da bulunan Ar-Ge Merkezi, Avrupa’nın ortasında bulunmasına rağmen 60 farklı ülkeden çalışanla uluslararası bir mozaiğe sahip. Ar-Ge merkezi Toyota’nın Küresel Vizyonu’na uygun olarak küçük ve kompakt modellerin geliştirilmesinden sorumlu. 

'CAR MAN' KARDEŞLER

Bu arada Ahmet Karaman’ın kardeşi Serkan Karaman’da Toyota Avrupa Ar-Ge merkezinde çalışıyor. Serkan Karaman, Toyota’nın Yaris modelinin Kıdemli Proje Yöneticisi görevini yürütüyor. Toyota Avrupa'da hem yaptıkları iş hem de kişilikleriyle kendilerini sevdiren Karaman kardeşlere, soy isimlerinden dolayı 'Car man' şeklinde hitap ediliyor.

ÇEKYA'DAKİ FABRİKADAN SAKARYA'YA GELDİ

Toyota’nın Sakarya’da bulunan fabrikasının başına da bir Türk yönetici atandı. Erdoğan Şahin, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’nin yeni Genel Müdür ve CEO’su oldu. Son olarakToyota Çekya Fabrikası’nda Proje Şef Liderliği görevini yürüten Şahin, 1 Ocak 2022 tarihinde yeni görevine başlayacak.

 

Mercedes

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

300x250

Reklam

Toyota C-HR

Anket