Telefon
WhatsApp
Hafif ticari araç pazarında yeni model atağı
Haber Yazı Detay İçi Reklam Alanı 300x250

Otomobil pazarında yaşanan yeni model atağının bir benzeri hafif ticari araç pazarında da görülüyor. Markalar yenilenen hafif ticari araç modellerini birbiri ardına satışa sunuyor.

Opel, yeni nesil hafif ticari araçlarını Türkiye’de satışa sundu. Markanın yeni Combo, Vivaro, Zafira ve Movano modellerinden oluşan hafif ticari ürün gamı, binek araçları aratmayan tasarımları, yeni donanımları ve farklı motor seçenekleriyle pazarda yerini aldı.

Peugeot, yeni nesil hafif ticari araç ürün gamını Türkiye’de satışa sundu. Markanın yenilenen modelleri Rifter, Partner Van, Boxer Van, Expert ve Expert Traveller, donanımları ve yenilikçi özellikleriyle dikkat çekiyor.

Citroen, binek araç konforu sunduğu hafif ticari araç ürün gamını tamamen yeniledi. Markanın yeni logosunun ilk kez kullanıldığı Berlingo Kombi, Berlingo Van, Spacetourer, Jumpy Panelvan ve Jumper’dan oluşan hafif ticari ürün gamı yenilenerek Türkiye’de satışa sunuldu. Hem dış hem de iç tasarımı yenilenen, teknolojik ve güvenlik donanımları artırılan yeni modellerin tamamında artık otomatik şanzıman seçeneği de sunuluyor.

Fiat Professional ürün gamının üyesi Doblo makyajlandı. Doblo’da 1.5 lt 100 bg ve 1.5 lt 130 bg dizel motor seçenekleri var. Ayrıca 100 kW elektromotor ve 50 kWs bataryalı, 346 km menzilli elektrikli versiyonu da bulunuyor.

2024’ün ilk aylarında Avrupa’da satışa sunulan yeni Sprinter, Türkiye’de yollara çıkıyor. Mercedes-Benz Sprinter Panelvan FL’in yanı sıra Sprinter Minibüs FL de haziranden itibaren satışa sunulacak.

Elektrikli ticarilere Türk imzası

Ford Otosan tarafından Yeniköy Fabrikası’nda üretilen, E-Transit Custom ve E-Tourneo Custom modelleri hem Türkiye hem de Avrupa genelinde satışa sunuluyor. Yüzde 100 elektrikli ticariler ağustos sonu itibariyle Türkiye’de yollara çıkacak.

E-Transit Custom, 337 km’ye kadar sürüş menzili, bir yıl sınırsız kilometre servis sıklığı, 1.011 kg’a kadar yük kapasitesi ve sınıfının lideri 2.300 kg çekiş kapasitesi sunuluyor.

VIP taşımacılık için tasarlanan E-Tourneo Custom, tam elektrikli motoru ile 325 km’ye varan menzil ve 125 kW DC hızlı şarj imkânı sunuyor. Tourneo Custom ailesinde ayrıca PHEV ve dört tekerlekten çekişli dizel seçenekleri de yer alıyor.

Mercedes

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Sidebar En Üst 300 x 250 Reklam Alanı

Reklam

Sidebar Orta Kısım 300 x 250 Reklam Alanı

Anket