Hızlı şarjla çekim merkezi olacak
Yüce Auto-Skoda, elektrikli otomobillerini satışa sunmadan önce DC hızlı şarj yatırımlarını hızlandırdı. Bayı başına 7 milyon TL'yi bulan maliyetle, şu ana kadar 10 bayide hızlı şarj yatırımını tamamladı. Yıl sonuna kadar tüm Türkiye'de ki toplam 55 bayide şarj yatırımını tamamlayacak.
Tam elektrikli modelleri Enyaq ve Elroq’u satışa sunmaya hazırlanan Yüce Auto-Skoda, bir yandan da bayilerinde hızlı şarj alt yatırımlarına devam ediyor. Yeni Kodiaq modelinin tanıtım toplantısında konuşan Yüce Auto-Skoda Genel Müdürü Zafer Başar, yıl sonuna kadar Türkiye’de toplam 55 bayide DC hızlı şarj yatırımının tamamlanacağını ifade etti. Şarj alt yapısını tamamladıktan sonra elektrikli modellerini 2025’in ikinci çeyreğinde satışa sunmaya başlayacaklarını söyleyen Başar, şöyle devam etti:
“Kullanıcılarımız araçlarını tesislerimizde ve belirlediğimiz kamuya açık alanlarda DC hızıyla şarj edebilecekler. Böylece elektrikli araçların şarj kaygısını ve şarj süresi endişesini en aza indireceğiz. Elektrikli araç pazarının şarj konusundaki en iddialı markası olmayı hedefliyoruz. Şarj istasyonlarımız, 7 gün/24 saat hizmet vererek bütün marka müşterilerine açık olacak. Showroomlarımıza gelen herkesin iyi vakit geçirip, bizi daha iyi tanımalarını sağlayarak bayilerimizi bir deneyim merkezi haline getireceğiz.”


Benzer Haberler
Türk tüketiciler elektrikli otoda ankette ürkek, showroomda cesur
Otomotiv dünyasının kalbi Çin'de attı
BYD'den Pekin Fuarı'nda gövde gösterisi
Elektrkli Renault Scenic satışa sunuldu
Türkiye Volvo'nun en fazla büyüyen pazarı oldu
Yerli otoların rekabeti
Nissan JUKE yenilendi elektrikli oldu
Michelin yeni yaz lastik serilerini tanıtıyor