Telefon
WhatsApp
Kış Mevsiminde Yüksek Performans Sunan Lastikleriyle Yollarda Olacak

*Bu bir advertorialdır!

Michelin, kış mevsiminde hava koşullarından dolayı araçların ıslak, karlı ve buzlu zeminde daha iyi tutunmasını sağlamak için özel teknolojiyle donatılmış lastikler kullanılmasını öneriyor. Kış sezonunda Alpin ve CrossClimate ürün aileleriyle sürücülere güvenlik, konfor ve yüksek performans sunuyor. Michelin hafif ticari araçlar için Agilis Alpin ve Agilis Crossclimate, SUV’ler için Latitude Alpin LA2 ve Pilot Alpin 5 SUV, performans araçları için Pilot Alpin PA4 ve Pilot Alpin 5 ile yollarda olacak. Sürekli ve yoğun kış koşullarının yaşandığı coğrafi özelliklere sahip bölgelerde MICHELIN Alpin 6, SUV’ların kış koşullarında güvenlik ve hareket kabiliyetini arttırmak için MICHELIN Pilot Alpin 5 SUV ve MICHELIN Crossclimate 2 SUV’yi öneriyor.

CROSSCLIMATE 2

Michelin’in yeni nesil dört mevsim lastiği MICHELIN CrossClimate 2, kuru ve ıslak yollarda frenleme performansı, enerji verimliliği ve uzun ömürlülük açısından yaz lastiğinin avantajlarını sunarken, karlı zeminde ve düşük sıcaklıklarda yol tutuşu ve frenleme performansı açısından kış performansından ödün vermiyor. MICHELIN CrossClimate 2, bileşim ve sırt yapısı başta olmak üzere bileşenlerinin tümünü kapsayan yenilikçi bir ileri teknolojiler kombinasyonunu bünyesinde barındırıyor. Benzersiz özellikleri, sırt yapısı için kullanılan malzemeler ile sırt deseni arasında mümkün olan en etkin dengeyi sağlayacak ve ilk kilometreden son kilometreye, bir başka deyişle yasal minimum lastik sırtı derinliğine ulaşana kadar, uzun süre yüksek performans veren yeni nesil Dört Mevsim lastiklerin tasarlandığını gösterecek şekilde geliştirildi. 2020 ve 2021 yıllarında gerçekleştirilen dokuz testin altısında zirvede yer alan MICHELIN CrossClimate 2 ayrıca, yuvarlanma direncini düşüren ve lastik ömrünü uzatan bileşimleri ve kademeli kanalları sayesinde sağladığı kusursuzkilometre performansı ile öne çıkıyor.

ALPIN 6

MICHELIN Alpin 6’nın özel sırt deseni, gelişmiş teknolojisiyle yasal sınır olan 1,6 mm’ye kadar, ilk günkü performansı korumasını sağlıyor. Aşındıkça değişen sırt deseni sayesinde yasal diş derinliğine kadar tahliye alanından ödün vermiyor. Bu sayede lastikler, yüksek yol tutuşu ile mükemmel karlı zemin performansında süreklilik sağlıyor. Öte yandan, çok katmanlı sırt bileşeni sayesinde lastik aşındıkça çekiş kaybını önlemek için yeni formüllü özel kauçuk bileşeni kullanılıyor. Böylece kış performansından son kilometreye kadar ödün verilmiyor. Inovatif Evergrip Teknolojisi ile lastikler ilk kilometreden son kilometreye kadar güvenle seyahat etme avantajı sunuyor. Ayrıca yenilikçi diş derinliği göstergesi ile lastikler yasal sınır olan 1,6 mm’ye kadar kolaylıkla takip ediliyor. MICHELIN Alpin 6, aşınmış lastikler arasında gerçekleştirilen karlı zemin testlerinde, rakipleri arasında hızlanma ve çekiş performansında ilk sırada yer alıyor. Aşınmış lastik performansıyla rakiplerinden 5,9 metre daha kısa fren mesafesiyle güvenliği üst seviyeye çıkaran Alpin 6’nın çok katmanlı sırt bileşeni teknolojisi sayesinde aşındıkça değişen sırt deseni lastik ömrü boyunca performansını koruyor. Pazar ortalamasından yüzde 27 daha uzun ömürlü olan Alpin 6, bu alanda da mükemmel performansını ispatlıyor.

CROSSCLIMATE 2 SUV

SUV’ler için tüm mevsim koşullarının uzmanı olan MICHELIN CROSSCLIMATE 2 SUV ile ilk kilometreden son kilometreye kadar tüm mevsim koşullarında kullanıcısına hareketlilik sağlıyor. Dört mevsim için üretilen bu lastik; kış sürüşü için sertifikalı (3 PMSF işareti) ve kuru, ıslak veya karlı yollarda geliştirilmiş frenleme için MICHELIN EverGrip Teknolojilerine sahip bulunuyor. Ana rakiplerine kıyasla karda çekişte neredeyse yüzde 20 artış, karda frenlemede ortalama 5 metre azalma ve ıslak zeminde frenlemede ortalama 2 metre azalma sağlayan MICHELIN CROSSCCLIMATE 2 SUV dört mevsim özelliği ile mevsimsel lastik değişimlerinde kullanıcısına zamandan ve paradan tasarruf sağlıyor.

PILOT ALPIN 5

Binek otomobiller için geliştirdiğimiz MICHELIN Pilot Alpin 5 ile kullanıcılara, ıslak ve karlı yüzeylerde geliştirilmiş yol tutuşu, kışın her türlü yolda (kuru, ıslak ve karlı) daha düşük fren mesafeleri, ıslak yolda kaymaya karşı daha yüksek direnç sunuyoruz. MICHELIN Pilot Alpin 5 ile aynı zamanda optimize edilmiş yuvarlanma direnci ve başlıca rakiplerine kıyasla daha yüksek kilometre değerleri ile daha düşük yakıt tüketimi ve en iyi uzun ömürlülüğü vaat ediyoruz. MICHELIN Pilot Alpin 5 aynı zamanda optimize edilmiş kuru, ıslak ve karlı yol performansları için artırılmış suda kızaklama direncine sahip merkezi kanalı bulunan simetrik desene sahip. Yeni bir işlevsel polimeri entegre eden yenilikçi formüle sahip olan MICHELIN Pilot Alpin 5, ıslak, kuru ve karlı zeminlerde yol tutuşunu bir sonraki seviyeye çıkartıyor. Aynı zamanda Pilot Alpin ailesinin SUV’ler için de özel beklentileri karşılayacak lastik çözümleri bulunuyor.

 

Michelin’de Beklenen Kış Kampanyası

Dünyanın önde gelen mobilite şirketlerinden biri olan Michelin’nin kış kampanyası başladı. Michelin yetkili bayilerinden, Euromaster servis noktalarından ve michelin.com.tr üzerinden lastik satın alan müşterilerine, 31 Ocak 2023 tarihine kadar 1000 TL’ye varan araç bakım ve servis fırsatı sunuyor.

Dünyanın önde gelen mobilite şirketlerinden biri olan ve lastik sektöründe “uzun ömürlü performans’’ stratejisiyle ilk kilometreden son kilometreye kadar yüksek performans ve güvenli sürüş sunarak yeni nesil teknolojiler tasarlayan Michelin’in, kullanıcıları memnun edecek kış kampanyası başladı. 15 Eylül 2022 tarihinde başlayan ve 31 Ocak 2023 tarihine kadar devam edecek olan kampanya kapsamında; Michelin’den tek seferde dört adet binek, 4x4 veya hafif ticari araç için seçili lastiklerinden alan müşteriler, araç bakım ve servis fırsatından yararlanmış olacak. Kampanya kapsamındaki lastik gruplarında her 4 lastik alımına uygulanacak servis ve hizmet indirimleri KDV dahil; 15 jant kış lastiklerinde 600 TL, 15 jant CrossClimate ve yaz lastiklerinde 450 TL, 15 jant  hafif ticari kış lastiklerinde 600 TL, 15 jant hafif ticari ve yaz lastiklerinde 450 TL; 16 jant kış lastiklerinde 800 TL, 16 jant CrossClimate ve yaz lastiklerinde 600 TL,16 jant hafif ticari kış, CrossClimate ve yaz lastiklerinde 1.200’er TL, 17 jant ve üzeri kış lastiklerinde 1.000 TL, 17 jant ve üzeri CrossClimate ve yaz lastiklerinde 850 TL, 17 jant ve üzeri hafif ticari kış lastiklerinde 1.350 TL, 17 jant ve üzeri hafif ticari, CrossClimate ve yaz lastiklerinde 1.200 TL değerindeki indirimlerden yararlanmış olacak. 

Kampanya kapsamında servis ve araç bakım hizmetlerinde 1.000 TL’ye varan fırsat

Michelin yetkili satıcıları, Euromaster servis noktaları ve michelin.com.tr üzerinden tek seferde dört adet michelin lastik alan sürücüler servis ve araç bakımında 1000 TL’ye varan fırsattan yararlanacak. Detaylı bilgi için; michelin.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

 

Mercedes

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

300x250

Reklam

Toyota C-HR

Anket