Telefon
WhatsApp
MAİS, Alpine ile premium segmente girecek
Haber Yazı Detay İçi Reklam Alanı 300x250

Türkiye’de Renault, Dacia modellerini satışa sunan MAİS, sport premium segmentindeki Alpine modelini de Türkiye’ye getirmeye hazırlanıyor. Markanın "Renaulution" stratejisi çerçevesinde gelecek 3 yılda muazzam bir değişimin içinde olacağını belirten MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş, yeni pazara sunulacak modellerle premium yani lüks algısının artacağını kaydetti.

Türkiye'de de Renault'nun Alpine markasını devreye sokacaklarına dikkat çeken Çağdaş, "Ekim-Kasım gibi Alpine markamızın tanıtımı olacak. 4 farklı modelini getirerek, sadece MAİS'E ait bayilerde satacağız. Böylelikle premium markamız da olacak" dedi.

Oyak Renault Bursa fabrikasında üretilecek yeni modellerle ilgili sorulara yanıt veren Berk Çağdaş, yakın zamanda Oyak Renault tarafından bir açıklama yapılacağını kaydetti. Konuya ilişkin ayrıntı vermeyen Çağdaş, "Ne tür bir yatırım açıklanmasını isterdiniz?" sorusuna da, "Elbette çok sattığım, popüler modellerin Türkiye'de üretilmesini isterdim. Bildiğiniz gibi pazarda da şu an SUV modeller popüler" yanıtını verdi.

Leasing uygulamasının Türkiye otomotiv sektörü için önemli olduğunu söyleyen Berk Çağdaş, bunun bankalar açısından çok riskli olmayacağını düşündüğünü kaydederek, geri ödemeler konusunda "Türk insanı atını feda etmez" ifadesini kullandı.

 

 

 

Mercedes

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Sidebar En Üst 300 x 250 Reklam Alanı

Reklam

Sidebar Orta Kısım 300 x 250 Reklam Alanı

Anket