Telefon
WhatsApp
Maserati Grecale Türkiye'de Satışa Sunuldu

Ülkemizde Tofaş çatısı altındaki FerMas tarafından temsil edilmekte olan Maserati markası için yeni bir atılımı da ifade eden Grecale, konfor ve lüksü performans ile birleştirecek. FerMas Şirket Müdürü Özgür Süslü, “Maserati’nin Orta-Sınıf Lüks SUV sınıfındaki yeni oyuncusu ile Türkiye pazarında iddialıyız. 2021 yılını yüzde 100 büyüme ile Türkiye Pazarı’nın En Hızlı Büyüyen Markası olarak kapatmıştık. 2022 yılının ilk dört ayında da geçtiğimiz yıla oranla yüzde 125 büyümeye ulaştık. Grecale için bu yıl 100 adetlik kota almayı başardık. Grecale’nin rüzgarıyla bu yıl performasımızı iki katından fazla artırarak bir kez daha en hızlı büyüyen marka olmak istiyoruz.” dedi. Süslü ayrıca “Yarış DNA'sı ve en ileri teknolojilere yaptığı yatırımlar sayesinde Maserati, duygusallığı ve işlevselliği birlikte harmanlayan Grecale'yi yarattı. Konfor, lüks ve performansı birleştiren Grecale, 530 beygir gücünde V6 benzinli motor, 300 ve 330 beygirlik güç seçenekleri sunan 2.0 hibrit ve Maserati tarihinin ilk yüzde 100 elektrikli SUV’u “Grecale Folgore” olmak üzere üç farklı güç-aktarma sistemiyle tüm bu ihtiyaçları karşılayacak ve tüm dünyada adına yaraşır bir rüzgar estirecek” diye konuştu. Maserati Grecale 3.250.000 TL’den başlayan fiyatlarla Haziran’dan itibaren satışa sunuluyor olacak.

Üç Farklı Tema ve Versiyon: GT, Modena ve Trofeo

Grecale; GT, Modena ve Trofeo olmak üzere üç farklı versiyon ve temayla dünya yollarıyla buluşuyor. Grecale GT, dört silindirli 300 beygirlik mild hibrit sistemiyle şehir içi kullanımı çağdaş minimalizm temasıyla birleştiriyor. Bu versiyon tüm kullanıcılara ve onların dinamizmine, ilgi alanlarına ve aynı zamanda sürekli kendini kişiselleştiren bir tasarım arayışına hitap ediyor. Grecale Modena, dört silindirli 330 beygirlik yarı hibrit sistemiyle, doğa tutkunlarına hitap ediyor. Daha fazla performans isteyenler için üretilen Grecale Trofeo ise 0-100 km/s hızlanmasını 3,8 saniyede tamamlıyor ve 285 km/s’lik azami hıza ulaşabiliyor. Grecale Trofeo, 530 beygirlik güçlü V6 motorun sağlamış olduğu üstün performansla, daha çok güç ve adrenalin meraklılarına hitap ediyor. Sürüş deneyimini en üst düzeye çıkarmak üzere, Comfort, GT, Sport, Corsa (sadece Trofeo’da sunuluyor) ve Off-Road olmak üzere beş farklı sürüş modu Grecale’nin karakterini kullanım gereksinimlerine uygun bir hale getirmesini sağlıyor.

Grecale, yeni bilgi-eğlence sistemi Maserati Intelligent Assistant (MIA) Multimedya ve isteğe bağlı olarak sunulan Head-up Display de dahil olmak yenilikçi donanımları da kullanıcısına sunuyor. Grecale, sürücüsünün kullanım tercihlerine göre tamamen kişiselleştirilebilen ve yüksek performanslı bir “Kullanıcı Deneyimi” sunan güçlü işletim sistemine sahip MIA (Maserati Akıllı Asistan) bilgi-eğlence sistemi sunuyor. Araç içindeki deneyim, son teknoloji bilgi-eğlence sisteminden ve Maserati Connect ile yönetiliyor. Bu sayede Grecale, bağlantılı araç teknolojisiyle de müşteri deneyimini en üst seviyeye taşıyor. “Maserati Connect Programı” sayesinde gelişmiş bağlanabilirlik çözümleri sunan Grecale; kullanıcısına otomobilinin durumu takip edebilmesine olanak sağlıyor. Ayrıca servis zamanı geldiğinde gerekli bildirimleri vererek hayatını kolaylaştırıyor. Maserati Connect aynı zamanda acil durumlarda ve çalınma durumunda yardım sağlayarak güvenliği iyileştiriyor. Kullanıcı, akıllı telefon, akıllı saat veya sanal kişisel asistanlar (Amazon Alexa ve Google Assist) aracılığıyla Connect Uygulaması üzerinden Maserati’siyle her an iletişim kurabiliyor. 

Mercedes

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Sidebar En Üst 300 x 250 Reklam Alanı

Reklam

Toyota C-HR

Anket