Telefon
WhatsApp
Mercedes-Benz EQT, Hafif Ticaride Premium Dönemin Kapılarını Aralıyor

Concept EQT, yakın dönemde yollarla buluşacak olan T-Serisi’nin tamamen elektrikli versiyonunu temsil ediyor. Seri üretime yakın bu konsept araç, yedi kişiye kadar oturma kapasitesine sahip geniş ve çok yönlü bir yaşama alanı ile geniş bagaj gibi özellikleri, Mercedes-Benz’e özgü; kalite, konfor, işlevsellik, bağlanabilirlik ve güvenlik gibi, üst sınıf niteliklerle birleştiriyor. Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar böylece V-Serisi’nin başarı reçetesini kompakt bir formata uygulayarak küçük boyutlu hafif ticari araç segmentine yeni bir premium anlayışı getiriyor.

ELEKTRİKLİ KAYKAY

Concept EQT’nin iç mekanı da genel tasarımı kadar duyguları harekete geçiren şık bir ifade sergiliyor. Üçüncü sıradaki koltuklar katlanabiliyor veya tamamen çıkarılabiliyor. Böylece bir çocuk arabası, köpek taşıma çantası veya diğer eğlence ekipmanları için daha fazla alan oluşturulabiliyor. Konsept araç; ailelerin bagajları ve spor ekipmanları için bagajı daha işlevsel hale getiren, bagaj bölmesine entegre, elektrikli kaykay ile oldukça sıra dışı bir fonksiyonellik seviyesi sunuyor. Elektrikli kaykay, alüminyum bir çerçeveye yerleştirilen ve bagaj zemini ile aynı hizada olan pleksiglas bir zeminin altındaki çift katmanlı bir bölmede gizleniyor. Bu kaykay, alüminyumdan yapılmış olup üzerindeki Yıldız desenleriyle şık bir görünüm sergiliyor.

ELEKTRİKLİ CITAN'IN HABERCİSİ

2022 yılında pazara sunulacak olan yeni T-Serisi, ticari olarak konumlandırılan ve bu yıl tamamen elektrikli bir versiyonla tanıtılacak olan Citan ile birlikte markanın hafif ticari araç pazarındaki ürün gamını tamamlıyor. Bunu, bireysel kullanıcılar için tamamen elektrikli bir versiyon takip edecek.

Mercedes

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Sidebar En Üst 300 x 250 Reklam Alanı

Reklam

Toyota C-HR

Anket