Telefon
WhatsApp
Renault Megane E-TECH Electric, 2022'de Geliyor

Renault, “Nouvelle Vague” yani ‘Yeni Fransız Dalgası’ anlayışı ile teknoloji, hizmet ve temiz enerjiyi merkezine alan, bu kapsamda daha sürdürülebilir, daha akıllı, günlük kullanıma dönük araçlar ve mobilite çözümleri tasarlayan bir markaya dönüşecek. Enerji dönüşümünde sektörde lider olan Renault markası, 2030 itibariyle en yeşil marka olacak ve bu tarih itibarıyla satılan her 10 otomobilden 9’u elektrikli olacak. Bugüne kadar 400 bin adetten fazla elektirkli otomobil üreterek bu konudaki tecrübesini ortaya koyan Renault, bu başarısını bir üst seviyeye taşıyacağına inandığı yeni modeli Megane E-TECH Electric ile ilgil bilgileri de ilk kez toplantıda paylaştı. Tasarımsal olarak geçtiğimiz yıllarda tanıtılan eVision konsepti ile büyük ölçüde benzerlik gösteren Megane E-TECH Electric, iç mekanda da Renault için yeni bir dönemin başladığını simgeliyor. Ana gösterge tablosu ile orta ekranın bütünleşik olarak tasarlandığı yeni modelde ayrıca sıradışı bir konsol tasarımının da kullanılacağı gözden kaçmıyor. 

7 ELEKTRİKLİ MODEL GELİYOR

2025 itibariyle C ve D segmentlerinde tümü elektrikli 7 modelin lansmanı gerçekleştirilecek. Arkana, ticari atılımın başlangıcı olacak. Bağlantılı ve tam elektrikli otomobillerin geleceğini temsil eden yeni nesil Megane E-TECH Electric de yakın gelecekte satışa sunulacak. Son olarak, E-TECH Hybrid teknolojisinde gerçekleştirilen iyileştirmeler sürerek yakında satışa sunulacak C ve D segmenti araçlar için en üst seviye verimlilik ve sürüş keyfi deneyimleri geliştirilecek.

ARKANA HAZİRAN’DA YOLLARDA

2021 yılında, Avrupa’da tanıtımı gerçekleştirilen ancak henüz Türkiye’ye giriş yapmamış olan Arkana, Captur E-TECH Hibrit ve Megane Sedan E-TECH Plug-in Hibrit modellerle Renault, 6 E-TECH hibrit ve plug-in hibrit aracın yer aldığı bir elektrikli araç ürün gamına sahip oldu. Önümüzdeki dönemde, özellikle C-SUV segmentinde, elektrikli motor ile kombine edilmiş yeni 1.2 litre 3 silindirli motor ve elektrikli motor birlikte sunulacak. 2022 itibariyle hibrit ile 200 bg, 2024 itibariyle ise Plug-in Hibrit ile 4 çekişli 280 bg modeller satışa sunulacak. Mayıs ayı itibariyle Avrupa’da şimdiden 6 bin sipariş adedine ulaşarak merakla beklendiğini kanıtlayan Yeni Renault Arkana E-TECH Hybrid’in Haziran ayında yollarda olması planlanıyor.

KANGOO DA %100 ELEKTRİKLİ OLDU

1997 yılındaki lansmanından beri gerçek bir ikon haline gelen Kangoo da geri döndü. Yeni Kangoo şıklık, geniş hacim ve teknolojiyi bir araya getiriyor. Geniş bagaj kısmı, 775 litreden 3.500 litreye kadar çıkabilen düz yataklı istifleme hacmine sahip. Standart ekipmanda optimum güvenlik için 14 yeni standart sürüş destek sistemi mevcut. Yeni Kangoo hem 5 hem de 7 koltuklu modellerle sunulacak. 2022 itibariyle Yeni Kangoo tam elektrikli E-TECH model seçeneğiyle pazarda yer alacak.

YILDA 120 BİN ARAÇ GERİ DÖNÜŞTÜRÜLECEK 

Avrupa’nın ilk döngüsel ekonomi merkezi Renault Re-Factory, yıllık 120 bin araç geri dönüşüm ya da ileri dönüşüm (Elektrikli Araçlar dahil) kapasitesiyle daha sürdürülebilir ve sorumlu bir modele ilk adımı atıyor.  Stratejik olarak geri dönüştürülen malzemelerin yaklaşık yüzde 80’i yeni akülerde kullanılacak. 2030 itibarıyla, Renault yeni araçlardaki geri dönüştürülmüş malzeme yüzdesi açısından dünyanın en başarılı otomotiv üreticisi olacak.

Mercedes

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Sidebar En Üst 300 x 250 Reklam Alanı

Reklam

Toyota C-HR

Anket