Telefon
WhatsApp
ROYAL MOTORS KRİPTO PARA İLE OTOMOBİL SATIŞI YAPACAK

Kurulduğu günden bu yana McLaren, Cadillac, Bugatti, Tesla gibi 11 binden fazla üst segment otomobili sahipleriyle buluşturan Royal Motors, bugünden itibaren ödeme seçenekleri arasında kripto para birimini de ekledi. Bitci Teknoloji bünyesindeki Türk mühendis ve yazılımcılar tarafından geliştirilen Türkiye’nin ilk yerli blockchain platformu Bitci Chain’in ana coin’i olan Bitcicoin ile ödeme imkanı sağlanacak.

Hızlı şekilde entegre olmalıydık

Royal Motors Başkan Yardımıcısı A. Hilal Aysal konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Teknoloji her sektörde olduğu gibi, otomotiv sektöründe de büyük önem taşıyor. Çağımızın yeni nesil para birimi olan kripto paralara en hızlı şekilde entegre olmalıydık ve Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Bitci Teknoloji ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği sayesinde, teknolojinin gücünü arkamıza alarak Türkiye’nin ilk yerli kripto para birimi olan Bitcicoin ile ödeme almaya karar verdik. Türkiye’de bir ilk olacak olan bu yeniliği gerçekleştirdiğimiz için çok mutlu ve heyecanlıyız”açıklamasında bulundu.

Türkiye’nin İlk Yerli Coini

2018 yılında bir blockchain araştırma ve geliştirme firması olarak Bodrum’da kurulan Bitci Teknoloji, kripto para alım satım platformu olan Bitci.com ile başladığı başarı hikayesini, Türkiye’nin ilk yerli blockchain platformu olan Bitci Chain ile sürdürüyor. Bugüne kadar Türkiye’de önemli spor kulüpleriyle anlaşmalar gerçekleştiren ve Türkiye Basketbol Federasyonu’nun resmi sponsorları arasında yer alan Bitci Teknoloji, yurt dışında ise Glasgow Rangers ve Real Betis’in ardından geçtiğimiz haftalarda dünyaca ünlü Formula 1 takımı McLaren Racing ile blockchain teknolojileri geliştirilmesi ve bir taraftar token projesi için anlaşmaya varmıştı. Bitci Chain ağının ana coin’i ve Türkiye’nin ilk yerli coin’i olan Bitcicoin, Bitci.com alım satım platformu üzerinden işlem görmeye devam ediyor.

Mercedes

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

300x250

Reklam

Toyota C-HR

Anket