Telefon
WhatsApp
Sekizinci nesil VW Golf GTI modelinden 1000 adet gelecek
Haber Yazı Detay İçi Reklam Alanı 300x250

İlk kez tanıtıldığı 1975’den bu yana 2.4 milyondan fazla üretilerek dünyanın en çok satan kompakt spor otomobili konumuna ulaşan Volkswagen Golf GTI modelinin sekizinci nesli Türkiye’de satışa sunuldu.

GTI başarısının sırrının, DNA'sının hiç değişmemiş olmasından kaynaklandığını söyleyen Volkswagen Binek Araç Genel Müdürü Gino Bottaro istenilen üretim adetleri gerçekleşmesi halinde 2024 sonuna kadar 1000 adetlik satış hedeflediklerini kaydetti.

Bottaro, “Yarım asır önce saf otomobil tutkusundan doğan Golf GTI’sı, geleceğin teknolojileri ile donatılmış sekizinci nesliyle satışa sunuyoruz. 1976’dan beri GTI’da görmeye alışık olduğumuz ikonik detaylar yenilenerek, bu versiyonda da iddiasını sürdürüyor. Golf GTI ile hedefimiz, markamızın sportif ruhunun altını çizmek ve “top of volume” konumlandırmamızı daha da güçlendirmek” dedi.

Yeni Golf GTI, doğrudan enjeksiyonlu 245 bg güç ve 370 Nm tork üreten turbo şarjlı (TSI) motorla donatılmış. Ultra hızlı değiştirme özelliğine sahip 7 vitesli, çift kavramalı şanzıman (DSG) standart olarak sunuluyor. Elektronik olarak sınırlanan maksimum hız ise 250 km/s.

Mercedes

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Sidebar En Üst 300 x 250 Reklam Alanı

Reklam

Sidebar Orta Kısım 300 x 250 Reklam Alanı

Anket