Telefon
WhatsApp
Stellantis Türkiye'den Üst Üste Transfer Bombası!

Dünyanın en büyük otomotiv gruplarından Stellantis’in toplamda 6 bölgesinden biri olan Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nin (MEA) üst düzey yönetimine yine bir Türk yönetici transferi gerçekleşti. Stellantis’in Markalar Planlama ve Performans Ortadoğu ve Afrika Bölge Başkan Yardımcısı görevine, Opel Türkiye Genel Müdürü Alpagut Girgin getirildi.

Bu kapsamda 2019 yılından bu yana Opel Türkiye Genel Müdürü görevini sürdüren Alpagut Girgin, Ekim ayından itibaren Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’ndeki 56 farklı ülkede Stellantis’in 14 markasının stratejik planlaması ve performans yönetiminden sorumlu olarak yeni görevine başladı. Girgin, Opel Türkiye Genel Müdürlük görevini ise de Emre Özocak’a devretti.

Dünyanın önde gelen otomotiv gruplarından Stellantis’in Türkiye yapılanmasında yeni bir atama gerçekleşti. Opel Türkiye Genel Müdürlüğüne Emre Özocak’ın atanmasının ardından Pazarlama Direktörlüğü görevine Zeynep Durusu getirildi. 1 Kasım 2022 itibarıyla Zeynep Durusu, Opel Türkiye Pazarlama Direktörü olarak yeni görevine başladı.  

Dünyanın önde gelen otomotiv gruplarından Stellantis’in Türkiye yapılanmasına yeni isimler katılmaya devam ediyor. Zeynep Durusu’nun Opel Türkiye Pazarlama Direktörlüğüne atanmasının ardından Citroën Pazarlama Direktörlüğü görevine, uzun yıllar Honda Türkiye'de görev yapan Serdar Akman getirildi. 1 Kasım 2022 itibarıyla Serdar Akman, Citroën Pazarlama Direktörü olarak görevine başladı.

PEUGEOT Türkiye Genel Müdürlüğüne Gülin Reyhanoğlu’nun atanmasının ardından Satış Direktörlüğü görevine Efe Tunalıoğlu getirildi. Ekim 2022 itibarıyla Efe Tunalıoğlu, PEUGEOT Türkiye Satış Direktörü olarak yeni görevine başladı.  

Mercedes

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

300x250

Reklam

Toyota C-HR

Anket