Tesla 2023'de İstanbul'da açacağı merkez için eleman arıyor
Elon Musk'ın sahibi olduğu Tesla, 2023 yılında Türkiye'de satışa başlayacak. Türkiye atağını kurduğu süper hızlı şarj istasyonlarıyla başlatan Tesla, şimdi de Türkiye merkezi için eleman alım ilanı verdi.
Elektrikli otoda yıl sonuna rağmen hareket devam ediyor. Markalar yeni elektrikli modellerini satışa sunmaya devam ediyor. Bazı markalar ise Türkiye’ye giriş için hazırlık yapıyor. Bunlardan biri Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla.
Türkiye atağını kurduğu süper hızlı şarj istasyonlarıyla başlatan Tesla, şimdi de Türkiye merkezi için eleman alım ilanı verdi. Şirketin resmi internet sitesindeki bilgilere göre, ilk servis merkezi İstanbul Beşiktaş'ta açılacak. Şirket, "mobil servis teknisyenleri, otomotiv mekanikerleri/teknisyenleri, servis danışmanı, parça danışmanı, otomotiv süpervizörü, Tesla danışmanı ve supercharger (süper şarj) iş geliştirme lideri" pozisyonlarında personel aranıyor.
Tesla’nın 2023 yılı itibariyle satış yapmaya başlayacak. Ancak daha önce Türkiye’de resmi distribütör olmadığı için bayilerden Tesla alıp kullanan çok sayıda tüketici var.
Benzer Haberler
Volvo’nun ilk B-SUV modeli EX30 tanıtıldı
B-SUV pazarının iddialı otomobili Peugeot 2008 yenilendi
Türkiye'de Yılın Otomobili Finalistleri Açıklandı
Togg, çekilişle teslim edilecek T10X sayısını 12 binden 20 bine çıkardı
Audi AG’den 1 milyon euroluk deprem yardımı
Avrupa'da Yılın Otomobili 2023 elektrikli Jeep Avenger seçildi
Tesla 2023'de İstanbul'da açacağı merkez için eleman arıyor
Anadolu Isuzu ürettiği araçları 45 ülkeye ihraç ediyor