'TÜRKİYE'DE YILIN OTOMOBİLİ' SEÇMELERİNDE ADAYLAR BELLİ OLDU!
Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenecek olan “Türkiye’de Yılın Otomobili” seçimi için aday modeller belli oldu!
Otomotiv konusunda uzman gazetecilerden oluşan OGD üyelerinin 9 Nisan’da yapacağı oylama sonucu 27 aday arasından belirlenecek 7 finalist otomobil 12 Nisan tarihinde açıklanacak. OGD üyelerinin oylarıyla belirleyeceği 7 finalist otomobil arasından en fazla puan alan finalist, Türkiye’de Yılın Otomobili seçilecek. Birinci olan otomobil için ödül töreni ise Haziran ayında gerçekleştirilecek. OGD Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Sandık, altıncı kez düzenlenecek “Yılın Otomobili” seçiminin gelenekselleştiğini belirterek; “Bu yıl da daha önceki yıllarda olduğu gibi heyecan dolu bir çekişmeye şahit olacağız” diye konuştu.
"TÜRKİYE'DE YILIN OTOMOBİLİ" ADAYLARI
Audi A3, BMW 4 Serisi Coupe, BMW 2 Gran Coupe, Dacia Sandero, Fiat Egea Cross, Ford Puma, Ford Kuga, Hyundai i10, Hyundai i20, Jeep Wrangler, Land Rover Defender, Mercedes-Benz EQC, Mercedes-Benz GLA, Mercedes-Benz GLB, Mercedes-Benz S Serisi, Mini Cooper SE, Nissan Juke, Peugeot 208, Porsche Taycan, Renault Captur, Renault Zoe, Seat Leon, Skoda Kamiq, Skoda Scala, Skoda Octavia, Toyota Yaris, Volvo S60
“Türkiye’de Yılın Otomobili 2021” Bridgestone, Intercity, Shell Helix Motor Yağları ve TÜVTÜRK sponsorluğunda gerçekleşiyor.
Benzer Haberler
Yeni Citroën C3 ilkbaharda Türkiye’de
T10X elektrikli araç ve SUV segmentinin lideri oldu
Çinli BYD, Türkiye'de işbirliği yapacak tedarikçi arıyor
Toyota Türkye'de 30 yılda 3 milyon 700 bin adet otomobil üretti
Şarj istasyonu kurma talebi Çeşme'de yüzde 1600 arttı
Opel Frontera 2025 yılının ilk yarısında Türkiye'de
Skoda'nın Türkiye'de elektrikli atağı başlıyor
Türkiye'de Yılın Otomobili 2024 Togg T10X oldu