Telefon
WhatsApp
Uzaktan Kumandayla Motor Çalıştıran Honda Accord İddialı Döndü

Honda Türkiye, prestijli sedan mirasını 40 yılı aşkın süredir devam ettiren Accord ile D segmentine yeniden giriş yaptı. 2021 yılında 30 bin adetlik hedef ile kendi satış rekorunu kırmaya hazırlanan Honda Türkiye, bu hedefi doğrultusunda ürün gamını güçlendirmeye devam ediyor. Honda Türkiye sedan segmentindeki başarılı temsilcisi Civic’ten sonra geçtiğimiz ay B segmentinde satışa sunduğu City ve şimdi de yeni Accord ile her segmentte sedan seçeneği sunma hedefine de ulaşmış oldu. 

İki donanım seçeneği

Accord’un 10’uncu nesli daha alçak ve geniş duruşu, daha hafif ve sağlam yapısı, çekici görünümü ve dinamik sürüş sunan motor performansı ile dikkat çekiyor. Detaylı çizgiler ve tasarıma gösterilen özen, gelişmiş sürüş dinamikleri, üstün malzeme kalitesi ve gelişmiş yakıt verimliliği olmak üzere karakteristik Accord nitelikleri korunurken; yeni nesilde, duyguları harekete geçiren daha çekici bir tasarım ve üst düzey kalite sunuluyor. Honda Accord’un Executive donanım paketi 540 bin TL fiyatı ve Executive+ donanım seçeneği ise 561 bin TL fiyatı ile satışa çıkıyor. Yeni Accord 17 inç ve 18 inç olmak üzere iki farklı jant ebadıyla sunulurken; Honda mühendisleriyle birlikte geliştirilen lastikler, sürüş kalitesi ile yol tutuş özelliklerini iyileştirmeye ve aynı zamanda yuvarlanma direncini azaltmaya yardımcı oluyor. Accord’un alçak mimarili ön konsolu, üç katmanlı gösterge paneli, dinamik tasarımlı spor direksiyon simidi, renkli TFT dijital sürücü ekranı ve 8 inçlik dokunmatik multimedya ekranı modern ve şık bir görünüm sunuyor. Yeni Honda Accord, 570 litre ile geniş bagaj hacmi sunarken; aynı zamanda erişimi kolay ve kullanışlı yapısıyla da kullanıcının hayatını kolaylaştırıyor. Tek parça arka koltuk sırtlığının katlanmasıyla bagaj hacmi artırılabilirken; halı kaplı ve astarlı bagaj sunuluyor.

Güçlü motor performansı ile dinamik sürüş

Yeni Accord’un 1,5 litre VTEC Turbo motoru; 5.500 d/d’de 190 bg güç ve 1.600-5.000 d/d aralığında 260 Nm tork üretiyor. E85 yakıtı ile uyumlu motor, 7,3 lt/100 km tüketim değerine sahip. 4 silindirli VTEC Turbo motor ile kombine edilen Sürekli Değişken Şanzıman (CVT) gaz emirlerine anlık cevap vermesi ve yüksek verimlilik seviyesiyle öne çıkıyor. Yeni Accord’un gelişmiş multimedya sisteminin kontrolünü sağlayan 8 inçlik dokunmatik ekran üzerinden ses sistemi, ekran ayarları ve diğer gelişmiş özelliklerin kullanımına imkan sağlanıyor. Sezgisel ve kullanımı basit sistem, kişiselleştirilebilir kısa yollara ve uygulamalara sahip olmasıyla kullanıcıların hayatını kolaylaştırırken; standart olarak Apple CarPlay ve Android Auto uyumluluğu sunuyor. Her iki işletim sistemine de USB kablosu ve Accord’un USB veri bağlantı noktasını kullanılarak erişim sağlanabiliyor. Accord’da standart ses sisteminde 180 Watt gücünde sekiz adet hoparlör bulurken; ayrıca daha gelişmiş bir ses deneyimi için 452 Watt gücünde premium ses sistemi sunuluyor. 

Uzaktan motor çalıştırma

Yeni Accord’un Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma özelliği sayesinde sürücü anahtarı cebinden çıkarmadan araca yaklaştığında sistem devreye girerek kilit açılıyor. Yeni Accord’da bulunan ve sınıfında tek olmasıyla dikkat çeken Uzaktan Motor Çalıştırma özelliği kullanılarak sürücü, motoru uzaktan çalıştırmak için anahtar üzerindeki LOCK düğmesine basıyor ve ardından MOTOR düğmesine basılı tutuyor. Dörtlü flaşörler yanıp sönerek sinyalin alındığını teyit ederken motor çalıştırılıyor ve bu yöntem ile aracın motoru 10 dakika boyunca çalışmaya devam ediyor. Motor uzaktan çalıştırıldığında; silecekler, aydınlatma ve ses sistemleri kapalı kalırken güvenlik sistemi çalışma devam ederek araca yabancı kişilerin girişi engelleniyor.

Mercedes

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Sidebar En Üst 300 x 250 Reklam Alanı

Reklam

Toyota C-HR

Anket