Telefon
WhatsApp
VW Şehirli Elektriklisi ID.LIFE'ı Münih'te Tanıttı, 2025'te Geliyor

Volkswagen’in 2025 yılında pazara sunacağı tamamen elektirikli küçük segment modeli ID.Life, yenilikçi tasarımı ve teknolojisi ile dikkat çekiyor. Doğal hammaddelerin ve geri dönüştürülmüş malzemelerin kullanılması otomobilin sürdürülebilir karakterini yansıtıyor. Aynalar yerine kameralar, akıllı telefon entegrasyonu, direksiyon simidindeki dokunmatik yüzeyler, sezgisel dijital işletim sistemi, çok yönlü ayarlanabilir koltuklar, projeksiyon ekranıyla kısa sürede oyun veya sinema salonuna dönüşebilen iç mekan, zamanın ötesinde bir otomobil deneyimi sunuyor. ID. Life’in 234 bg güce sahip motoru aracı 100 km/s hıza sadece 6.9 saniyede çıkarabiliyor.

YENİLİKÇİ KONSOL

Kameralar ve bir ekrandan oluşan görüntü sistemi, hem dış hem de iç aynaların yerini alıyor. Vites seçimi, dönüş sinyali ve ön cam sileceklerinin tümü altıgen üstü boş direksiyon simidi üzerindeki bir dokunmatik panel aracılığıyla kontrol edilebiliyor. Sürücü, akıllı telefonuyla kontrol sistemine bağlanınca navigasyon, iletişim ve bilgi-eğlence sisteminin kontrolünü rahatlıkla sağlıyor ve tüm araç verilerine çevrimiçi erişim sağlıyor. Farklı dijital deneyimler için güvenilir bir yol arkadaşı olan ID.LIFE’da, iç mekan kısa sürede sinema veya oyun salonuna dönüşebiliyor. Araçta, bir oyun konsolu ve gerektiğinde gösterge panelinden uzanan bir projeksiyon ekranı da bulunuyor.

400 KM MENZİL

MEB platformuna dayalı önden çekişe sahip ilk model olan ID. LIFE, sıfırdan saatte 100 km hıza 6.9 saniyede çıkıyor. 57 kWh enerji kapasitesine sahip yüksek voltajlı bataryası, WLTP'ye göre yaklaşık 400 kilometrelik bir menzil sağlıyor. Volkswagen, tamamen elektrikli mobilite yolunda ilerlemeye emin adımlarla devam ediyor. 

Mercedes

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Sidebar En Üst 300 x 250 Reklam Alanı

Reklam

Toyota C-HR

Anket