Telefon
WhatsApp
Yeni Hyundai Tucson 377 Bin TL'ye Türkiye'de

Hyundai'nin ilk kez 2004 yılında tanıttığı kompakt crossover segmentindeki başarılı temsilcisi Hyundai Tucson, dördüncü nesli ile Türkiye'de satışa sunuldu. Dünya çapında 17 yıllık tarihinde 7 milyondan fazla satışla markanın en çok satan SUV modeli olan Tucson, Türkiye'de 377 bin TL ile 549 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu. Segmentinde benzinli ve dizel motorların haricinde plug-in hibrit, hibrit ve dizel 48V hafif hibrit özelliklerini de sunan bir model olması ile öne çıkan Tucson, şimdilik Türkiye'de sadece benzinli ve dizel motor seçenekleri ile satışa sunuluyor. Ancak Hyundai yetkilileri hibrit opsiyonlarının kendilerine bağlı olduğunu, talep olması halinde bu modellerin de hızla Türkiye'de de satışa sunulabileceğini belirtti. Hyundai Türkiye Genel Müdürü Murak Berkel, elektrikli modellerin geleceğine ilişkin yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: "Temmuz ayının ortasında Kona elektriklinin satışına başlayacağız. Yeni SantaFE 1.6 hibrit'in lansmanını yakın zamanda gerçekleştireceğiz. Haziran’da 48V mild-hibrit motora sahip Bayon modelimizin lansmanı olacak. %100 elektrikli diğer yeni bir modelimiz olan Ioniq 5'i de 2022 yılında getireceğiz" dedi. 

HER YERDE IŞIK OYUNU

Farklı kat izleriyle yaratılan ışık oyunları sayesinde oldukça sıra dışı bir tasarım sunan Tucson, ışık oyunlarını ön panjurda da bir imza haline getirmeyi başarmış. Karakteristik farları ile dikkat çeken Tucson, iç mekanda da markaya çağ atlatan modellerden biri oldu. Tucson’da 10,25 inç dijital gösterge ve 10,25 inç dokunmatik multimedya eğlence ekranı bulunuyor. Çoklu havalandırma, üç bölgeli klima kontrolü, ön ve arka ısıtmalı koltuklar gibi konfor özellikleri de öne çıkıyor.

YOLCULAR ARASINDA ORTA HAVA YASTIĞI

Yeni Tucson, 620 litre bagaj hacmine sahip. Bu rakam koltuklar yatırıldığındaysa 1.800 litreye çıkıyor. Otomobilde öndeki yolcuların birbirleriyle çarpışmasını önlemek için yeni bir orta hava yastığı da yer alıyor. Araçta donanım seviyesine bağlı olarak 18 ve 19 inç jant ebatları sunuluyor. 1.6 litrelik T-GDI motor, 180 PS gücünde. 4x2 çekiş sistemi ve 7 ileri DCT ile birlikte sunuluyor. 7 ileri DCT şanzımanlı, 1,6 litrelik CRDi dizel motor ise 136 PS gücünde. Yeni Tucson'da Comfort, Prime, Elite ve Elite Plus olmak üzere 4 fakrlı donanım seçeneği yer alıyor. 

Mercedes

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

300x250

Reklam

Toyota C-HR

Anket