Telefon
WhatsApp
Yeni Suzuki S-CROSS Mild-Hibrit Motoruyla 2022’de Geliyor

Dünya prömiyerini gerçekleştirdiği yeni S-CROSS ile bir SUV modelinde aranan tüm özellikleri bir arada toplayan Suzuki, cesur tasarımı, yenilikçi teknolojileri, üstün gücü, verimliliği ve işlevselliği ile rakiplerine göz dağı veriyor. Suzuki’nin Allgrip Select ismini verdiği dört tekerlekten çekiş sistemi, dört farklı sürüş moduna sahip yenilenen modelde, Otomatik, Spor, Kar ve Kilit olarak isimlendirilen dört sürüş modu yer alıyor. S-CROSS’un piyano siyahına boyanmış, büyük ve heybetli ön ızgarası, krom çıta üzerine yerleştirilen Suzuki logosu ile tamamlanıyor. Ön ve arka LED aydınlatma birimleri teknolojik ve modern bir görünüm kazandırırken, köşeli çamurluk kemerleri yan tasarıma güçlü bir vurgu yapıyor. 

İÇ MEKAN DA YENİLENDİ

Güçlü bir dış görünüme sahip olan yeni S-CROSS iç mekanındaki yenilikler de dikkat çekiyor. Ortada sentetik deri dokuma tasarıma sahip olan ergonomik deri koltuklar, büyük gösterge paneli yeniliklerden bazılarını oluşturuyor. Suzuki Akıllı Hibrit Sistemi enerji akışı gibi sürüş bilgileri dışında farklı uyarılar, geri görüş kamerası, 360 çevre görüş sistemi ve park sensörleri bilgilerini de görüntüleyen 9 inçlik bilgi-eğlence sistemi ve vites konsolundaki Allgrip Select paneli gibi ayrıntılarla ileri teknoloji iç mekânda öne çıkan diğer yenilikler. 430 litre hacmindeki bagaj, 60:40 oranında katlanabilen arka koltukları ile daha da genişletilebiliyor. 

48V HİBRİT DESTEĞİ

Yeni S-CROSS, yüksek torklu sahip 1.4 Boosterjet direkt enjeksiyonlu turbo benzinli motorla donatılmış. Ara soğutucuya sahip turbo besleme, sıkıştırılmış havayı yanma odalarına yönlendirerek alt devirlerde yüksek tork üretimi sağlıyor. Yakıt verimliliğini daha da üst düzeyde sunabilmek için 48V hafif hibrit sistemle donatılan yeni S-Cross, normal sürüş koşullarında, elektromotorla içten yanmalı motoru destekleyerek yakıt tüketimini düşürüyor. Şerit Takip  ve İhlal Uyarısı Sistemi, Yalpalama Uyarısı, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Geri Manevra Trafik Uyarı Sistemi, Acil Fren Sinyali gibi uyarı sistemlerinin yanı sıra Dur ve kalk özelliğine sahip Adaptif Hız Sabitleme, 360 çevre görüş sistemi de aracın diğer önemli güvenlik ekipmanlarını oluşturuyor. 2022 yılında Türkiye'de de yollarla buluşacak olan Yeni S-Cross, 6 ileri otomatik ya da manuel şanzıman ile tercih edilebilecek. 

Mercedes

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

300x250

Reklam

Toyota C-HR

Anket