Telefon
WhatsApp
Yeni Tiguan Allspace Türkiye'de

Volkswagen, popüler SUV modeli Tiguan’ın uzun versiyonu Tiguan Allspace’i güncelledi. 2017’deki lansmanından bu yana dünya genelinde 1,5 milyon adetlik bir satış rakamına ulaşan Tiguan Allspace, yeni nesil sürüş destek ve konfor sistemleri, akıllı bilgi-eğlence sistemi, yüksek verimlilik seviyesine sahip motor seçeneği, yedi kişiye kadar yaşam alanı ve 1.920 litreye kadar bagaj alanı gibi özelliklerle öne çıkıyor. Beş veya 7 koltuklu seçeneği ile satışa sunulan modelde, arka koltuklar ve üçüncü sıradaki bağımsız koltuklar kullanım gereksinimine bağlı olarak kolayca katlanabiliyor. Yeni Tiguan Allspace'teki tüm oturma sıraları katlandığında 5 koltuklu model 1.920 litreye, isteğe bağlı olarak sunulan 7 koltuklu model ise 1.775 litreye kadar bir yükleme hacmi sunuyor. 

TEK MOTOR SEÇENEĞİ

Yeni Tiguan Allspace’de sunulan turbo beslemeli direkt enjeksiyonlu TSI motor yüksek verimlilik seviyesiyle dikkat çekiyor. 7 vitesli DSG şanzımanla sunulan 150 PS gücünde 1,5 litre TSI motor Aktif Silindir Yönetimi (ACT) teknolojisiyle donatılmış. Tiguan Allspace’in donanım paketleri de yeniden düzenlendi. Life, Elegance ve R-Line olmak üzere üç farklı donanım seviyesinde satışa sunuluyor. Yeni Tiguan Allspace’in Türkiye’deki giriş donanım seviyesi Life’ta LED ön farlar ve LED gündüz sürüş farları, hız sabitleyici “Cruise Control”, 8 inç boyutundaki renkli dokunmatik ekrana sahip bilgi ve eğlence sistemi, çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi, 10,25 inç boyutundaki yüksek çözünürlüklü ekrana sahip yeni nesil dijital gösterge paneli “Active Info Display”, App Connect, 3 bölgeli dokunmatik klima “Climatronic”, elektrikli açılır bagaj kapağı, otomatik katlanır yan aynalar, karartılmış arka ve arka yan camlar, gümüş tavan rayları ve 18 inç alüminyum alaşımlı jantlar standart olarak sunuluyor.

ZENGİN DONANIM

Elegance ve R-Line donanım seviyesinde IQ. LIGHT – LED Matrix ön farlar, ön kısımda logoya uzanan dekoratif LED aydınlatma, yeni tasarım jantlar öne çıkan ekipmanlar olarak dikkat çekiyor. 30 renkli ambiyans aydınlatması iç mekanın her gün veya her yolculukta farklı görünmesini sağlıyor. Elegance donanım paketinden itibaren standart olarak sunulan kolay açılır kapanır bagaj kapağı “Easy Open/Close” sayesinde bir ayak hareketiyle bagajı açıp kapatmak mümkün. Elegance donanım seviyesinden itibaren standart olarak sunulan ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı deri direksiyon ve panoramik açılır cam tavan Tiguan Allspace’te konfor ekipmanları olarak öne çıkıyor. Tiguan Allspace’in en üst donanım seviyesi, R-Line'da ise R-Line logosuna sahip çok fonksiyonlu spor deri direksiyon, karbon gri dekorlar, paslanmaz çelik pedallar, R-Line “Artvelours” kumaş koltuk döşemesi ve 19 inç “Valencia” alüminyum alaşım jantlar R-Line dinamizminin altını çiziyor. 

Mercedes

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

300x250

Reklam

Toyota C-HR

Anket