Telefon
WhatsApp
YENİ VOLKSWAGEN GOLF 193 BİN TL'YE TÜRKİYE'DE

Volkswagen Golf 8’inci jenerasyonuyla Türkiye’de. 223.500 TL ile 398.500 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan Yeni Golf’te TSI ve hafif hibrit teknolojisiyle desteklenen eTSI (mild hibrit) motorlar bulunuyor. Üç silindirli 110 bg’lik 1.0 TSI ve mild hibrit teknolojisine sahip 1.0 eTSI'ın yanı sıra otomobilde bir de 150 bg'lik güce sahip 1.5 eTSI mild hibrit motor seçenekleri yer alıyor. Yeni Golf’te 7-ileri DSG şanzımanla kombine edilen eTSI motorlar, temelde 48 Volt’luk lityum-iyon bataryaya sahip 9,4kW gücünde bir elektrik motoruyla destekleniyor. Golf'ün iç mekanı, dokunmatik ve touch slider'lar ile kumanda edilen fonksiyonları sayesinde dijital bir dünya sunuyor. Standart olarak sunulan Dijital Kokpit'te 10 inçlik dijital gösterge paneli “Active Info Display” ve 8,25 inçlik Bilgi & Eğlence Sistemi dikkat çekiyor. Ayrıca, kişiselleştirilebilir ana menü ekranına sahip 10 inçlik dokunmatik Discover Pro Radyo Navigasyon sistemi de kablosuz App Connectözelliğiyle opsiyonel olarak sunuluyor. 

Golf'te far grubu, klima ve radyo ayarları tamamen dokunmatik özelliğe sahip “touch button”lar ve “touch slider”larla yapılabiliyor. “Touch slider” özelliği ile sıcaklık ve ses kontrollerine hızlı ve sezgisel erişim sağlanabilirken, Bilgi & Eğlence Sistemi altında yer alan dokunmatik tuşlarla ek klima işlevlerine, destek sistemlerine, otomobilde bulunan donanıma bağlı olarak sürüş modlarına ve park asistanlarına doğrudan erişim sağlanıyor. Aydınlatma, görüş fonksiyonları ve sunroof hareketleri için de ayrıca dokunmatik kontrol panelleri bulunuyor. Sekizinci nesil Golf’te öne çıkan bir diğer yenilikse renkli “Head up Display” olarak karşımıza çıkıyor. İsteğe bağlı olarak tercih edilen bu özellik Golf’te ilk defa sunuluyor. 

Yeni Golf’ün standart donanım seçenekleri de tamamen yenilenmiş. Daha önceki Golf modelinde sunulan Midline Plus, Comfortline ve Highline donanım seçeneklerinin yerini Impression, Life ve Style'ın yanı sıra sportif R-Lineversiyonu alıyor. En baz donanım seviyesinden itibaren sunulan zengin donanım seçenekleri arasında; LED ön ve arka far grubu, LED sinyaller, full dijital innovation kokpit, anahtarsız çalıştırma, tam otomatik klima “Climatronic” ve 16 inç alüminyum alaşım jantlar yer alıyor.  

Mercedes

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Sidebar En Üst 300 x 250 Reklam Alanı

Reklam

Toyota C-HR

Anket