Telefon
WhatsApp
Yüce Auto'ya Skoda'dan ödül

Yüce Auto, Skoda Auto tarafından global olarak her yıl düzenlenen ve tüm dünyadaki 164 distribütörünün yıllık performanslarının değerlendirildiği “Yılın Distribütörü” organizasyonundan ödüllerle döndü. 

Yüce Auto, “Human Touch/Müşteri Memnuniyeti” kategorisinde tüm distribütörler arasında en yüksek puanı alarak birincilik elde etti. Bununla birlikte “Marka ve İnovasyon“ kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görülerek önemli bir başarıya daha imza attı.

Çekya’nın Başkenti Prag’da düzenlenen törende ödülle taçlandırılan Yüce Auto, 2022 yılı boyunca gerçekleştirdiği projeler ve aktivitelerle en dikkat çeken Skoda distribütörlerinden biri olmayı başardı. Marka imajını ve markaya olan tutkuyu her geçen ileriye taşımayı başaran Yüce Auto, aynı zamanda her alanda insan odaklı yaklaşımıyla müşteri memnuniyetini artırmayı sürdürüyor.

Daha önce 2015 ve 2019 yıllarında SKODA Auto tarafından dünyadaki 103 distribütör arasında Satış Sonrası Hizmetler kategorisinde “En İyi Distribütör Ödülü”ne 2 kez alan Yüce Auto, 2018 yılında da “Marka ve Kalite Yönetimi” kategorisinde “En İyi Distribütör Ödülü”nü kazanmıştı. Bununla birlikte Yüce Auto 2021 yılında ise satış performansıyla “Uluslararası Satışlar Kategorisinde“ birinciliğini almıştı.

Mercedes

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

300x250

Reklam

Toyota C-HR

Anket